SVET I DALJE TUGUJE! Povrede i operacije koje su uništile šampiona, doneo je tešku odluku!
Endi Marej, Foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

glavu gore

SVET I DALJE TUGUJE! Povrede i operacije koje su uništile šampiona, doneo je tešku odluku!

Broj jedan

Objavljeno: 15:30h

Britanski teniser Endi Mari vratiće se na teren sledeće sedmice na ATP čelendžeru u Bordou, preneli su britanski mediji.

Mari nije igra od kraja marta nakon što je povredio ligamente skočnog zgloba u trećem kolu mastersa u Majamiju. On je posle tog meča rekao da ga čeka duže odsustvo, ali da se nije odlučio na operaciju.

U sredu je objavljeno da je dobio specijalnu pozivnicu organizatora za turnir u Ženevi, koji počinje 18. maja, ali Mari želi da odigra što više mečeva na šljaci, zbog čega je odlučio da igra na čelendžeru u Bordou, preneo je Skaj.

Endi Marej
Endi Marejfoto: EPA/Lukas Coch

On želi da se što bolje pripremi za Rolan Garos, koji počinje po završetku turnira u Ženevi, pošto će mu to najverovatnije biti poslednje učešće na pariskom grend slemu. On je rekao da neće mnogo igrati posle leta, odnosno da će završiti karijeru tokom ove sezone.

Poslednji meč na šljaci odigrao je prošle godine u Bordou, gde je izgubio od Švajcarca Stena Vavrinke, posle čega je odlučio da ne učestvuje na Rolan Garosu. Na pariskom grend slemu nije igrao od 2020. godine.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso sport/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.